Karadeniz Teknik Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Proje,Patent ve Tasarım
DESTEKLENEN PROJELER
"Balık Çorbasının Raf Ömrünü İyileştirmede Doğal Antioksidan ve Antimikrobiyal Bileşiklerin Kullanılmasının Etkilerinin Araştırılması", TÜBITAK Projesi, 213O112, Araştırmacı, 2017
"Su Ürünleri İşleme Tesislerindeki Balık Fileto Atıklarının Balık Çorbası Olarak Değerlendirilmesi", BAP Doktora, 9669, Araştırmacı, 2016
"Geleneksel Balık Ürünlerinde Biyojenik Amin ve Nitrosaminlerin Kontrol ve İzleme Sistemleri", TÜBITAK Projesi, 1O70327, Araştırmacı, 2013
"Doğu Karadeniz Bölgesi’nde İstavrit Balığı (trachurus mediterraneus steindachner, 1868) Yetiştiriciliği", Diğer Kamu Kuruluşlarınca Desteklenen, 00000, Araştırmacı, 2013
"Tütsülenerek Vakum Paketlenen Levrek Balıklarında Dicentrarchus labrax Kalite Değişimlerinin İncelenmesi", BAP Arastırma Projesi, 2008.103.03.1, Araştırmacı, 2010
"Truefood AB 6. Çerveve Projesi", Özel Kuruluşlarca Desteklenen, 016264, Araştırmacı, 2010
"Doğu Karadeniz Bölgesinde Üretilen bazı balıklarda yağ asidi kompozisyonunun belirlenmesi", BAP Y.Lisans, 2006.117.01.5, Araştırmacı, 2010
"Geleneksel Yöntemlerle İşlenmiş Su Ürünlerinde Biyojenik amin ve nitrosaminlerin belirlenmesi", BAP Y.Lisans, 2006.117.01.4, Araştırmacı, 2010
PATENT, FAYDALI MODEL ve TESCİL BELGELERİ
Tufan B,Köse S., "Endüstriyel Doğal Balık Çorbası", TÜRKIYE, Patent, 2016/04771, Haziran 2018
Akademik Veri Yönetim Sistemi | All Rights Reserved | Abis Teknoloji © 2019
Karadeniz Teknik Üniversitesi BAP Koordinasyon Birimi